Kućne maštarije

…i moram sutra obavezno da odem do doktora po recepte, nema veze sto moja doktorka ne radi, bolje da uzmem lekove na recept nego da ih placam!

I da, da proverim da li je zaista platio porez, cim mi kaze „Ne sekiraj se, sve je sredjeno!“, znam da nista nije uradio, hoce samo da me umiri.

A geograficarki cu ja da ocitam, nikad nisam u zivotu koristila nemu kartu i sta mi fali?

Laptop starijeg klinca ce da me sahrani, ne moze da studira bez racunara, postujem, ali zar moraju delovi da budu tako skupi?

Nista, ovako cemo – porez i laptop su prioritet, ovog meseca onda nema drugih izdataka, muskarci su, mogu i proslogodisnje jakne da nose, do Nove godine neka manje izlaze, sutra da poranim da stignem i u skolu i kod lekara i u postu, majstor ce ionako zvati za pare kad bude gotov…uh, evo, i serpa je izribana!

Jadne one zene sa masinom za sudove, nista ne uspeju da isplaniraju, sirote!

(slika preuzeta s interneta)

10 comments

  1. Negoslava · 15 фебруара, 2016

    Ej, prvi put sam se danas nasmejala. Slatko.
    PS- upravo se kanim da kupim tu mašinu 🙂

    Свиђа се 1 person

  2. nena3110 · 16 фебруара, 2016

    Dobro razmišljaš.
    Eto, ja sam napravila najveću glupost što sam 2007. kupila mašinu za sudove. Kupila sam je u vreme kad su ćerke odrasle, pa je svako već bio sposoban da pere sudove, naravno na rate, a muž je tada bio zaposlen. Bolje da sam na rate otišla bar u Beč ili Budimpeštu, jer nikad nisam bila dalje od crnogorskog primorja, i to još pre više od deset godina.
    A šerpe se ipak moraju izribati pre stavljanja u mašinu, lažu u reklamama 🙂

    Свиђа се 1 person

  3. jelena100janovic · 16 фебруара, 2016

    Super tekst. Mi što imamo mašinu za sudove planiramo sa peglom u ruci 😀

    Свиђа се 1 person

  4. Sizif · 16 фебруара, 2016

    Delovi za laptop? Pa, to se kupuje ceo laptop. Tako funkcioniše ta industrija,
    Što se mašine za pranje sudova tiče, molim bez antireklame dok neki sa kojima delim životni prostor ne obave kupovinu iste. Iako je prekopotrebna, ti kojima je u ovoj kući poterbna, na obrazloženi predlog savetodavca, mogu i da promene odluku.

    Свиђа се 1 person

Постави коментар